Besparen op uw energierekening dat is natuurlijk mooi! Maar we kunnen ons voorstellen dat voor u nog niet alle vragen beantwoord zijn! Onderstaand kunt de meest gestelde vragen terug lezen! Mochten er na het lezen nog vragen zijn, stel dan een vraag via onze chat!

Veel gestelde vragen aan ZZPenergiedeal.nl

 • Met welke energiemaatschappijen weken jullie samen?

  Wij werken met diverse energiemaatschappijen samen afhankelijk van het tarief op dat moment maken we een keuze welke maatschappij het beste past.

 • Hoe gaat het proces in zijn werk?

  Wanneer u wilt besparen op uw energierekening vult u het formulier op onze website in met alle benodigde gegeven. Op dat moment kijken wij wie het laagste tarief heeft en zetten wij uw gegevens door en brengt de energiemaatschappij uw persoonlijke aanbod uit!

 • Is er altijd een besparing mogelijk?

  Nee, niet altijd. Sommige bedrijven hebben al zo goed onderhandeld of zijn bijvoorbeeld net overgestapt en kunnen niet besparen. Onze service is gratis dus een check kan nooit kwaad.

 • Waarom is jullie service gratis?

  Onze service is gratis omdat wij een vergoeding krijgen van de energiemaatschappij wanneer er daadwerkelijk een contract tot stand komt en u dus heeft kunnen besparen. Wel zo eerlijk toch?